Kunstgebitreparatie

Een gebroken kunstgebit? Een scheurtje in uw gebitsprothese? Een loszittend kunstgebit? Een ander ongemak? Wat het ook is, u ervaart last van uw gebitsprothese. U zoekt dan ook een specialist op het gebied van kunstgebitreparatie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kunstgebitreparatie binnen 24 uur

Natuurlijk wilt u snel geholpen worden. Wij streven ernaar om uw prothese zo spoedig mogelijk gereed te hebben. Uiteraard willen we wel de juiste aandacht schenken aan elke gebitsprothese. Hierom duren sommige kunstgebitreparaties iets langer. Gemiddeld is uw kunstgebit gereed binnen 2,5 uur. Meestal ontvangt u uw kunstgebit nog dezelfde dag terug!

Reparatie gebitsprothese

Soms ervaart u pijnlijke drukplekjes of andere ongemakken door uw kapotte prothese. Meestal is het voor ons een kleine moeite om deze problemen te verhelpen. Vaak worden zulke aanpassingen geheel vergoed. Bel gerust voor meer informatie over kunstgebitreparatie. Met een lichte correctie laten we u weer lachen!

Niet zelf repareren

We raden u af om uw kunstgebit zelf te repareren. Wanneer u aan de slag gaat met superlijm of een vijl, tast u mogelijk de kwaliteit van de kunsthars en de pasvorm aan. U loopt de kans om uw prothese onherroepelijk te beschadigen. Voor een adequate kunstgebitreparatie is een specialist nodig.

Voor 95% vergoed door basisverzekering

Uw basisverzekering vergoedt reparaties van uw volledige kunstgebit voor 95%. Hierbij kunt u denken aan scheurtjes, breuken, tandvervanging en opvulling van de gebitsprothese. Het opnieuw passend laten maken van uw kunstgebit wordt voor 95% vanuit de basisverzekering vergoed.

Partiële protheses

Niet onder de basisverzekering vallen partiële prothesen zoals plaatjes en frames. De kosten van een gedeeltelijke reparatie hangen af van uw aanvullende tandartsverzekering. We denken hierin graag met u mee.

Gecontracteerde tandprothetische praktijk

Met vrijwel alle verzekeraars hebben we zorgcontracten. Met uw zorgverzekeraar hebben wij rechtstreeks contact, dus u heeft geen last van administratieve rompslomp. Eventueel ontvangt u van uw verzekeraar een rekening voor niet-vergoede kosten. Zo geldt voor 2017 een verplicht eigen risico van € 385,-.

Beste persoonlijke zorg

In onze tandprothetische praktijk staan uw wensen centraal. We vinden het belangrijk dat u gedurende een bepaald proces een vaste behandelaar heeft. Ook hebben we in de kliniek een eigen laboratorium en voeren we alle zorg voor uw prothese zelf uit. Kortom, u bent verzekerd van de beste persoonlijke zorg!

Afspraak maken

U kunt zonder verwijzing bij ons terecht voor correcties in uw gebitsprothese. Voor reparaties als breuken, scheuren of weggeraakte tanden hoeft u geen afspraak te maken. Een afspraak is wel gewenst in correcties in bijvoorbeeld de pasvorm of stand van uw tanden.

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Tel: 0345 505 851