Een nieuw kunstgebit

Krijgt u voor het eerst een gebitsprothese of heeft u een nieuwe gebitsprothese nodig? Voor een vakkundig advies over uw nieuwe gebitsprothese bent u bij Tandprothetische praktijk Volgers aan het juiste adres. Uw nieuwe gebitsprothese wordt vakkundig aangemeten tijdens een pijnloze behandeling. Wij zorgen ervoor dat de prothese perfect past en geven u weer een stralende lach.

Immediaat of noodprothese

De eerste gebitsprothese wordt vervaardigd voordat de tanden zijn getrokken. Deze prothese wordt na het trekken van de tanden meteen geplaatst waardoor u geen moment zonder tanden hoeft te lopen. Tussen het trekken van tanden en het maken van de definitieve prothese zit een periode waarin de wonden moeten helen. Hiervoor maken we eerst een deze zogenaamde noodprothese welke een levensduur heeft van ongeveer 8 tot 12 maanden. Tijdens deze periode wordt de noodprothese verschillende keren aangepast om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

Vergoedingen

Onze tandprothetische praktijk is gecertificeerd en gecontracteerd* met bijna alle zorgverzekeraars binnen Nederland. De volledige prothese wordt hierdoor bijna in alle gevallen voor 75 % vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u nog een aanvullende verzekering? Dan bestaat de kans dat u een nog hogere vergoeding heeft. Voorafgaand aan elke behandeling wordt er gekeken naar de kosten en vergoeding zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

* Doordat wij een contract hebben met bijna alle zorgverzekeraars binnen Nederland, bestaat de kans dat u bij benadering van uw zorgverzekeraar automatisch wordt doorverwezen naar onze praktijk. Door deze samenwerking met uw zorgverzekeraar heeft u recht op de voor u gunstigste vorm van vergoeding!

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Tel: 0345 505 851